Pizzat potkien perille!

Kotipizza testaa jatkuvasti pizzojen kuljettamiseen uusia ympäristöystävällisiä ja nopeita vaihtoehtoja. Parhaillaan muutamalla paikkakunnalla katukuvassa kurvailee Skick-sähköpotkukelkkoja kuumia eväitä kyydissään.

Skick on kotimaista suunnittelutyötä ja tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Skickin matkan luvataankin jatkuvan, vaikka asfaltti vaihtuisi soraan tai lumipintaisiin teihin, joten Suomen vaihtelevat sääolosuhteet on suunnittelussa huomioitu.  

Päästöttömien pizzatoimitusten lisäksi Skickissä Kotipizzaa kiinnosti sähköpotkukelkan vakaa rakenne, joka tekee kuljetuksista helppoa kokemattomallekin kuskille. Sähkömoottorin maksimiteho sekä kelkan huippunopeus ovat kevyille sähköajoneuvoille lain määrittelemiä, joten Skick ei vaadi rekisteröintiä, eikä kotipizzakuski tarvitse ajokorttia sähköpotkukelkan sarviin tarttuessaan.  

Pizzat lämpiminä pitävällä kuljetuslaatikolla varustettu sähköpotkukelkka taipuu ensikokemusten perusteella näppärästi kaupunkialueilla tapahtuviin kuljetuksiin. Lyhyet matkat taittuvat myös ruuhka-aikaan jouhevasti ja pysäköintipaikan löytäminen on helppoa verrattuna autoihin. Kotipizzan erottuvin värein viimeistellyt Skickit ovat myös varsin huomioherättäviä ilmestyksiä katukuvassa. Kotipizzakuskit kertovatkin Skickien aiheuttamista positiivisista reaktioista kaupunkilaisissa – kelkkoja kuvataan ahkerasti ja ihmisillä on hymy herkässä Skickin kohdatessaan. 

Rakkaudesta se pizzakuskikin potkii. Let’s Skick it!

Lisää rapeaa sisältöä