El Nacho taivutti suomalaiset tuliseen tanssiin

Ennusteiden lupaillessa purevia pakkasia kevättalveen 2021, pöytäämme päräytettiin pizzat, jotka pistivät villasukat vinhasti jaloissa pyörimään. El Nacho ja El Nacho Vege, veljekset kuin nachokset, saapuivat Kotipizzan paikasta pyhimmästä, koekeittiön welhoilta kuin tilauksesta talven tuiverrusta taltuttamaan.

Fermentoitu härkäpapu löytyy vain ja ainoastaan meidän pizzoistamme. Nam!

Veljesten vegempi vaihtoehto tarjosi osaltaan kansalaisille jotain aivan uutta ja himmeän herkullista. El Nacho Vegeä rouskutellessa pääsi nimittäin ensimmäisten joukossa iskemään kiinni fermentoituun härkäpapuun, us-ko-mat-to-man maistuvaan uutuuteen. Fermentoitu härkäpapu ratsasti El Nachoon Oitista, Tarhurin Pavulta. Saman ylistyslaulun voisi veisata myös napakasta korianterinversosta, joka loi persoonallista ja pikanttia tunnelmaa El Nachoihin. Ja tämäkin mainio tuttavuus löytyi vain ja ainoastaan meidän pizzoistamme. Nam!

El Nacho vieraili listallamme kausipizzan statuksella, joten kesän korvalla se poistui valikoimasta – ainakin tällä erää. Mutta niin riehakkaan rakastettu El Nacho kevään mittaisen vierailunsa aikana oli, että emme ihmettelisi, jos tämä tulinen tuttavuus vielä paluun tekisi. Vai mitä olet mieltä, maistuisiko edelleen?

Samankaltaista sisältöä

Lisää rapeaa sisältöä