El Nacho esitteli uuden vegeproteiinin

PizzakansaSuomalaista käsityötäuutuusVastuullisuus

Ennusteiden lupaillessa purevia pakkasia talveen, pöytäämme päräytettiin pizzat, jotka pistivät villasukat vinhasti jaloissa pyörimään. El Nacho ja El Nacho Vege, veljekset kuin nachokset, saapuivat Kotipizzan paikasta pyhimmästä, koekeittiön welhoilta kuin tilauksesta talven tuiverrusta taltuttamaan.

Erityisen huomion testaajilta sai El Nacho Vege, jolla on tarjota kansalaisille jotain aivan uutta ja himmeän herkullista. El Nacho Vegeä rouskutellessa pääsee nimittäin ensimmäisten joukossa iskemään kiinni fermentoituun härkäpapuun, us-ko-mat-to-man maistuvaan uutuuteen. Fermentoitu härkäpapu ratsastaa El Nachoon Oitista, Tarhurin Pavulta. Saman laulun voisi veisata myös napakasta korianterinversosta, joka luo persoonallista ja pikanttia tunnelmaa El Nachoihin. Ja tämäkin mainio tuttavuus löytyy vain ja ainoastaan meidän pizzoistamme. Nam!

El Nacho vieraili listallamme kausipizzan statuksella, joten kesän korvalla se poistui valikoimasta ainakin tällä erää. Mutta niin riehakkaan rakastettu El Nacho kevään mittaisen vierailunsa aikana oli, että emme ihmettelisi, jos tämä tulinen tuttavuus vielä paluun tekisi.

Lisää aiheeseen liittyvää