7 päivää, 7 pizzaa

Suomalaista käsityötä

Kotipizzan vegaaniviikolla isketään himokkaat hampaat omavalintaisiin vegaani-Perfettoihin. Esittelemme viikon jokaisena päivänä uuden pizzakokkiemme loihtiman vaihtoehdon, joissa jokaisessa on makuparit viilattu viimeisen päälle vaateriin. Tutustu ja inspiroidu – täydellisen täytelistan löydät jokaisen pizzan kohdalta, joten nappaa talteen tai pistä vaikka saman tien oma Perfettasi tilaukseen.

Perfetta 1: Terhakkaan tuoretta tunnelmaa ja turvallisia makuja kauniissa kuorissa. Kivasti kättä keskenään lyövät makuparit pistävät hymyilemään jokaisella haukkauksella.

Perfetta 2: Rakastettu Sienimestari nyt vegaanisena versiona! Aitoja, puhtaita makuja suoraan suomalaisesta luonnosta. Pizzamaailman häpeilemätön hurmuri sulattaa sydämet ja avaa aistit ammolleen.

Perfetta 3: Potkii, eikä pahemmin anteeksi pyytele. Astetta tulisempaan tanssiin taivuttaa tämä voimakas ja määrätietoinen vaihtoehto. Vie, eikä pahemmin vikise – ja siitähän sinä pidät.

Perfetta 4: Runsas ja rouskuttamaan rohkaiseva Kotzone. Kaksin kerroin ja monin verroin makua seitanilla, keltaisella banaanichilillä, paprikalla ja kirsikkatomaatilla höystettynä. Purista ja puraise, kun mielesi tekee kuitenkin!

Perfetta 5: Jokaisen kantarellin kaverin ”pakko saada” pizza. Niin huikean maukas ja intohimoinen retki suomalaiseen sienimetsään, että sinne metsään toivoisi eksyvänsä pidemmäksikin aikaa. 6/5.

Perfetta 6: Ratkotaanko hetki ristikoita? Vegaaninen mättömonsteri maistuu yhtä aikaa raikkaalta ja runsaalta. Monstereille tutun tuuhean tunnelman kruunaa ristiin rastiin pizzan päälle asetellut, herkulliset taikinatangot, joita voi vaikka dippailla kyytipojaksi kurvaavalla Hotti-kastikkeella. Turha kysyä ”Hot or Not?”. Jatkoon.

Perfetta 7: Ettäs kehtaa olla pizza kaunis kuin poutapilvi! Tämän huikean Perfetan tajunnan räjäyttävän makumaailman ja värikkään visuaalisuuden voimin jaksat läpi harmaimmankin päivän. Ja tilaa kylkeen vielä dippikukkakaalit, luonnollisesti ilman aurajuustoa, jotka sitten asettelet pizzan päälle ja lopputulos on likipitäen euforinen elämys.

Vesi jo kielellä?
Tilaa oma vegaaninen Perfettasi verkkokaupastamme

Lisää aiheeseen liittyvää