Testaa uudelleenkäytettävää pizzaboksia ja herkuttele huolella!

Saammeko esitellä, uudelleenkäytettävä pizzaboksi! Ei, kyseessä ei ole lentävä lautanen tai huippumoderni pölynimuri, vaikka yhteneväisyys on ilmeinen. Kyseessä on tietenkin uudelleenkäytettävä pizzaboksi, jota nyt testaamalla saat karkkipussin kaupan päälle*. Karkkia ja pizzabokseja löydät Jyväskylän Keljon ja Järvenpään Kotipizza-ravintoloista. 

Kiinnostaako sinuakin ekologisempi ruokapakkaus? – Testaa uudelleenkäytettävää pizzaboksia Jyväskylässä tai Järvenpäässä

Kaikille testaajille nakataan nyt pizzan kylkeen karkkipussi!*

Jyväskyläläiset ja Järvenpääläiset – nyt kuulolla! Jos pizzaboksin testaaminen pistää villasukkiisi vipinää, niin marssi Jyväskylän Keljonkeskuksen tai Järvenpään Kotipizza-ravintolaan ja ota testaten pizzaboksi!

Pizzaboksin lainaat helpoiten lataamalla Kamupakin Reuse -sovelluksen Google play tai App Storesta. Hihkaise uudelleenkäytettävästä pizzaboksista paikan päällä ravintolassa tai kirjoita verkkokaupan lisätietokenttään haluavasi testata boksia, ja volá pizzasi saapuu kuin lentävä lautanen – ihan ilman lisämaksuja. Sovelluksen avulla voit testata pizzaboksia myös kotiinkuljetuksen yhteydessä. Muistathan ladata Kamupakin reuse -sovelluksen ennen kuin kuski saapuu ovellesi, jotta pizzan tuonti sujuu sukkelasti. Voit myös palauttaa pizzaboksin kotiinkuljetuksen yhteydessä kuljettajalle.  

Lataa sovellus ja herkutteluhetki voi alkaa

Uudelleenkäytettävän pizzaboksin saa nyt lainattua juuri julkaistusta Kamupak Reuse -sovelluksesta, jota Kotipizza testaa ensimmäisenä! Kerrothan siis meille mielipiteesi niin pizzaboksista kuin sovelluksestakin.

*Kaikille Kamupak Reuse -sovelluksen kautta uudelleenkäytettävän pizzaboksin lainaajille annetaan kampanja-aikana (24.2.–10.3.2023) kaupan päälle karkkipussi. Karkkipusseja jaetaan niin kauan kuin tuotteita riittää. Lisäksi lyhyeen kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 30 € arvoisia pizzalahjakortteja. Linkin kyselyyn saat pizzaboksin yhteydessä tulevasta tietopaketista. 

Mikä on Kamupakin uudelleenkäytettävä pizzaboksi? 
Nyt testattava pakkaus, Kamupakin pizzaboksi, on ruokaturvallinen ja kestää kuumia lämpötiloja, ja se puhdistetaan aina ravintolassa perusteellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Kamupakin pizzaboksi on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista, ja kun pakkaus poistuu käytöstä, se kierrätetään uusiomuoviksi. Pizzaboksiin mahtuu yksi M-koon pizza. 

Nappaa vinkit uudelleenkäytettävän pizzaboksin käyttöön tästä! 
Turvallisen ja pitkäaikaisen käytön takaamiseksi:
– Älä laita pizzaboksia uuniin tai mikroon
– Älä leikkaa pizzaa boksissa
– Älä laita pizzaboksiin muita elintarvikkeita kuin pizzaa
– Älä jätä pizzaboksia kuumaan, esimerkiksi uunin tai lieden päälle (> 150 °C)

Mikä on Kamupak? 
Kamupak on suomalainen kiertotaloutta edistävä yritys, jolle on tärkeää rakentaa kestävää tulevaisuutta mm. vähentämällä take away -jätteen määrää. Kamupakin KamuAstiat ovat kasvattaneet suosiotaan kuluttajien ja ravintoloiden joukossa, ja nyt uutena aluevaltauksena testataan uudelleenkäytettävää Pizzaboksia sekä täysin uutta Kamupak Reuse -sovellusta. Lue lisää Kamupakista täältä.

Lisää rapeaa sisältöä