Kukaan ei todellakaan katso kotikisoja yksin – jos se meistä on kiinni!

Jaoimme yhteensä 170 pizzakoodia kisakatsomoja varten – mageeta! Kisakatsomokaverisi voi olla vaikkapa naapurin pappa tai seniori sukulaisesi. Jaa hyvän meiningin kisahetkesi some-tililläsi käyttäen tunnistetta #ylämummostudio, jotta mahdollisimman moni innostuu esimerkistäsi ja järjestää läheiselleen kisastudion. Pidetään huolta, että kenenkään ei tarvitse katsoa kisoja yksin!

Osallistu ja voita puolen vuoden Gubbe-vierailut läheisellesi

  Kisapizzat menivät jo, mutta osallistumalla arvontaan mukaan ja pistämällä pystyyn #ylämummostudio’n, voit myös voittaa Gubbe-kaverin seniorille lähelläsi. Arvomme osallistuneiden kesken yhden kuuden kuukauden (1 x 6 kk) jakson iloisia ja odotettuja kohtaamisia Gubben kanssa.


  Miksi pystyttää #ylämummostudio?

  Näinhän se on, että suomalaisista vanhuksista yli kolmannes kärsii yksinäisyydestä. Yksinäisyys vaikuttaa vanhusten hyvinvointiin, toimintakykyyn sekä terveyteen. Me Kotipizzalla toteutamme #ylämummostudio-tempauksen yhteistyössä vanhuspalvelu Gubben kanssa. Gubbe on uudenlainen vanhuspalvelu, joka pitää ikäihmiset aktiivisena, auttaa arjen askareissa ja turvaa onnellisen vanhuuden luomalla ystävyyttä yli sukupolvien. Kotipizza ja Gubbe haluavat nyt mahdollistaa yhdessä sinun kanssasi sosiaalisen kisakokemuksen mahdollisimman monelle vanhukselle – pizzan kera tai ilman.

  Moni asia tuntuu monin verroin mukavammalta, kun sen voi jakaa tärkeän ihmisen kanssa. Tulevien kotikisojen kunniaksi halusimme pystyttää yhdessä suomalaisten pizzanystävien kanssa kisakatsomot, jotka kokoaisivat kotisohville iloisesti yhteen niin nuoremmat kuin varttuneemmat kansalaiset. Vaikka ilmaisiin kisaeväisiin oikeuttavat koodit tekivätkin nopeasti kauppansa, niin vielä ehdit yllättämään oman mummosi tai vaarisi, isäsi tai äitisi, naapurin papan tai kenet tahansa seniorimman sukulaisesi pistämällä pystyyn kisakatsomon, jossa viihdytään. Yhdessä. Me Kotipizzalla toivomme, ettei näitä kotikisoja kenenkään tarvitse kokea yksin!  

  Vielä ehdit: tartu haasteeseen ja pistä oma #ylämummostudio pystyyn!

  Säännöt voit lukaista täältä.