Arvonnan säännöt

Ylämummo-arvonnan palkinnot arvotaan Facebookissa tai Instagramissa kommentteihin ehdotuksen vastanneiden kesken. Mikä siis kansainväliseksi nimeksi legendaariselle Ylämummo-pizzalle.

Säännöt

Osallistuaksesi kilpailuun, toimi seuraavasti

  1. kerro vastauksesi kysymykseen julkaisun kommenttikenttään
  2. vastausaikaa on 23.5.-28.5.2023 klo 24 asti
  3. arvonta suoritetaan seuraavan viikon ensimmäisenä arkipäivänä

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voivat osallistua vain täysi-ikäiset henkilöt.

Palkinto

Palkintona voittajalle on täydellinen Kotijoukot-fanisetti sisältäen; 1 kpl Kotijoukot-verkkatakki, 1 kpl Kotipizza-lippis sekä 1 kpl Kotijoukot-kaulahuivi.

Voittajalle ilmoittaminen

Voittajan kanssa ollaan yhteydessä yksityisviestin välityksellä.
Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ja julkaisemansa sisällön verkkosivustolla www.perfetta.fi sekä muissa arvonnanjärjestäjien kanavissa voittajien julkistamisen yhteydessä. Jos osallistuja ei vastaa viestiin päivän kuluessa, tehdään uusi arvonta.

Tietojen luovuttaminen

Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.  

Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisen esteistä. Facebook/Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity millään tavalla Facebookiin/Instagramiin.

Erityisehdot

Kaikenlainen arvontaosallistumisten manipulointi voi johtaa arvonnasta sulkemiseen. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.

Henkilötietojen keräys

Kilpailuun ja arvontaan osallistuvilta ei kerätä henkilötietoja.  
Markkinointirekisterissä olevia henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen, kuten asiakaskyselyiden toteuttamiseen sekä palveluiden tarjoamiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään tarkoituksena suunnitella, arvioida, kehittää ja markkinoida Kotipizza Oyj:n liiketoimintaa ja palveluita. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan myös käyttää asiakkaiden profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi ja räätälöimiseen. Henkilötietoja kerätään kaikissa yhtiön kanavissa, muun muassa verkkokauppa- ja puhelintilausten sekä palautteen antamisen yhteydessä. 
Markkinointiluvallisten käsittelyssä käytetty rekisteriseloste löytyy täältä: https://kotipizza.fi/rekisteriseloste 
Noudatamme Kotipizza Groupin yleisiä tietosuojakäytäntöjä, jotka löydät osoitteesta https://kotipizzagroup.com/fi/yritys/tietosuoja/