ARVONNAN SÄÄNNÖT

Kotipizzan TikTokissa (@kotipizza) on kaksi julkaisua, joihin kommentoimalla osallistut Kotipizzan lahjakorttien arvontaan.

OSALLISTUMINEN JA ARVONNAN KULKU

Osallistuaksesi kilpailuun, toimi seuraavasti
1. kerro vastauksesi kysymykseen julkaisun kommenttikentässä
2. vastausaikaa on 28.5.2023 klo 24 asti 
3. arvonta suoritetaan seuraavan viikon ensimmäisenä arkipäivänä 

Kilpailuun voivat osallistua kaikki TikTokissa.

PALKINNOT

Valitsemme 10 voittajaa, jotka saavat kukin palkinnoksi 25 €:n arvoisen Kotipizzan lahjakortin.

VOITTAJIEN ARVONTA

Arvonnan voittaja valitaan satunnaisesti kaikkien osallistujien joukosta. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.

VOITOSTA ILMOITTAMINEN

Voittajan kanssa ollaan yhteydessä yksityisviestin välityksellä.
Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ja julkaisemansa sisällön verkkosivustolla http://www.perfetta.fi sekä muissa arvonnanjärjestäjien kanavissa voittajien julkistamisen yhteydessä. Jos osallistuja ei vastaa viestiin päivän kuluessa, tehdään uusi arvonta.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisen esteistä. TikTok ei sponsoroi, suosittele tai hallinoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity millään tavalla TikTokiin.

ERITYISEHDOT

Kaikenlainen arvontaosallistumisten manipulointi voi johtaa arvonnasta sulkemiseen. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Kilpailuun ja arvontaan osallistuvilta ei kerätä henkilötietoja.
Markkinointirekisterissä olevia henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen, kuten asiakaskyselyiden toteuttamiseen sekä palveluiden tarjoamiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään tarkoituksena suunnitella, arvioida, kehittää ja markkinoida Kotipizza Oyj:n liiketoimintaa ja palveluita. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan myös käyttää asiakkaiden profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi ja räätälöimiseen. Henkilötietoja kerätään kaikissa yhtiön kanavissa, muun muassa verkkokauppa- ja puhelintilausten sekä palautteen antamisen yhteydessä.
Markkinointiluvallisten käsittelyssä käytetty rekisteriseloste löytyy täältä: https://kotipizza.fi/rekisteriseloste


Noudatamme Kotipizza Groupin yleisiä tietosuojakäytäntöjä, jotka löydät osoitteesta https://kotipizzagroup.com/fi/yritys/tietosuoja/.