Repostaus – kisan säännöt

Valitsemme viikoittain kuvakisan voittajan, joka on onnistunut ikuistamaan ainutlaatuisen pizzahetken, ja jakamaan sen Instagramissa. Käyttämällä hashtagia #kotipizza ja/tai #kotijoukot olet mukana meidän repostaus-kisassa, jossa palkintona 15€ lahjakortteja verkkokauppaamme.

Säännöt

Osallistuaksesi kilpailuun, varmistathan että seuraavat asiat ovat postauksessasi oikein.

  1. Sinulla on julkinen profiili, jotta pystymme jakamaan kuvasi kanavallamme.
  2. Käytät hashtagia #kotipizza ja/tai #kotijoukot
  3. Hyväksyt, että jaamme kuvasi meidän Instagram feedissä.

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voivat osallistua vain täysi-ikäiset henkilöt tai alaikäiset henkilöt vanhempiensa suostumuksella. Instagram profiilin on oltava julkinen jotta voi osallistua kilpailuun.

Palkinto

Palkintona on lahjakortti verkkokauppaamme á 15€. Lahjakortti lähetetään voittajalle yksityisviestillä Instagramissa. Voittaja valitaan joka viikko, ja voittajien kuva repostataan meidän kanavissa.

Voittajalle ilmoittaminen

Voittajan kanssa ollaan yhteydessä yksityisviestin välityksellä.
Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ja julkaisemansa sisällön verkkosivustolla www.perfetta.fi sekä muissa arvonnanjärjestäjien kanavissa voittajien julkistamisen yhteydessä. 

Tietojen luovuttaminen

Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.  

Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisen esteistä. Facebook/Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity millään tavalla Facebookiin/Instagramiin.

Erityisehdot

Kaikenlainen arvontaosallistumisten manipulointi voi johtaa arvonnasta sulkemiseen. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.

Henkilötietojen keräys

Kilpailuun ja arvontaan osallistuvilta ei kerätä henkilötietoja.  
Markkinointirekisterissä olevia henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen, kuten asiakaskyselyiden toteuttamiseen sekä palveluiden tarjoamiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään tarkoituksena suunnitella, arvioida, kehittää ja markkinoida Kotipizza Oyj:n liiketoimintaa ja palveluita. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan myös käyttää asiakkaiden profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi ja räätälöimiseen. Henkilötietoja kerätään kaikissa yhtiön kanavissa, muun muassa verkkokauppa- ja puhelintilausten sekä palautteen antamisen yhteydessä. 
Markkinointiluvallisten käsittelyssä käytetty rekisteriseloste löytyy täältä: https://kotipizza.fi/rekisteriseloste 
Noudatamme Kotipizza Groupin yleisiä tietosuojakäytäntöjä, jotka löydät osoitteesta https://kotipizzagroup.com/fi/yritys/tietosuoja/