Pizzatossut jalassa Arvi nauttii palkintopizzoja koko vuoden

Kotipizzan yhtenä kevään kohokohtana oli yhteistyökisa Reino&Ainon kanssa. Pizzakisa, jossa hemmoteltiin kotijoukkolaisia ja arvottiin yhdelle onnekkaalle upeat kultaiseksi kustomoidut Reino-pizzatossut, jotka jalassa saa lunastaa ilmaista pizzaa koko vuoden. Tämän lisäksi yhdeksälle muulle arvottiin upeat pizzatossut sekä tuhdisti pizzaa parempiin suihin pisteltäväksi.

Voittajamme Arvi ja kultaiset Kotijoukot-Reinot

Lanseerattuamme upouuden kanta-asiakasohjelmamme, Kotijoukot, kutsuimme joukkoihimme mukaan asiakkaamme sekä kaikki suomalaiset pizzanystävät. Kotijoukkolaisille tullaan tarjoilemaan parhaat edut ja hauskimmat kampanjat, joten aika ei käy tässä poppoossa pitkäksi.

Tätä maukasta meininkiä jatkoi keväällä 2022 Kotipizzan ja Reino&Ainon yhteistyökampanja, jossa oli jaossa Kotipizzan kotijoukkolaisille pizzaa ihan urakalla. Mukaan päästäkseen ei tarvinnut tehdä muuta kuin taputtaa itseään olalle hyvästä valinnasta, eli kotijoukkolaiseksi liittymisestä, tai liittyä liukkaasti kampanjan aikana.

”Parhaalta pizza maistuu perheen tai ystävien kanssa”

Arvi Lehesvuo, Vaasa

Arvonnan jälkeen kymmenet kotiuskottavat kotipizzatossut pääsivät matkaan, malttamattomien voittajien odotellessa tossujaan ympäri Suomen. Mainittakoon, että hannuhanhia löytyi etenkin Tampereen kulmilta, jonne lähtikin peräti kolmet Reinot pizzoineen päivineen.

Arvi Lehesvuo (kuvassa) Vaasasta oli onnekas pääpalkinnon voittaja, joka saa nyt nauttia ilmaista pizzaa koko vuoden. Arvi kertoo olleensa aina pizzan ystävä, ja Lehesvuon perheessä pistelläänkin pizzaa viikoittain. ”Vaikka aina ei mentäisi ravintolaan pizzalle, niin kotiin tulee usein tilattua suoraan verkkokaupasta” Arvi kertoo.

Arvilla ei ole varsinaista vakiotilausta, vaan hän vaihtelee sopivaa settiä fiiliksen mukaan. Parhaalta pizza maistuu perheen tai ystävien kanssa, toteaa Arvi höyryvän herkun äärellä. Myös Arvin lapset, Elsa ja Helmi, ovat innokkaita pizzan ystäviä, joiden lempitäytteitä ovat oliivi, aurajuusto ja pepperoni. Onnea ja maukkaita pizzahetkiä koko Lehesvuon perheelle!

Liity mukaan tästä, koska me aiomme todellakin pitää huolen siitä, että kotijoukkolaisia hemmotellaan tulevaisuudessakin. Kotijoukoissa keräät ostoksistasi myös palkintoslaisseja, joilla ansaitset ilmaista pizzaa! Lisäksi pääset pyöräyttelemään aika ajoin pizzapyörää, jota kautta jakoon lähtee jatkuvalla syötöllä yllätyspalkintoja. Ja tietysti joukoissamme kuulet uutuuksistamme, tempauksistamme sekä arvonnoistamme aina ensimmäisenä. Tervetuloa mukaan!


Samankaltaista sisältöä

Lisää rapeaa sisältöä