ARVONNAN SÄÄNNÖT

Kotipizzan Kotijoukkojen pizzakouluun osallistuu voittaja ja hänen neljä kaveriaan.

OSALLISTUMINEN JA ARVONNAN KULKU

Osallistuaksesi kilpailuun, toimi seuraavasti
1. Täytä osallistumislomake vastaamalla kysymyksiin
2. vastausaikaa on 31.5.2023 klo 24 asti 
3. arvonta suoritetaan seuraavana arkipäivänä 

Kilpailuun voivat osallistua täysi-ikäiset Kotipizzan asiakkaat.

PALKINNOT

Voittaja saa palkinnoksi Kotipizzan Tampereella sijaitsevalla koulutuskeittiöllä (Aleksis Kiven katu 10, 33210 Tampere) järjestettävän pizzakoulun itselleen ja neljälle kaverilleen 9.6.2023 klo 16-18. Pizzakoulussa viisi onnekasta pääsevät sukeltamaan Kotipizzan pizzataikinaan ja valmistamaan itse Kotipizzan klassikkopizzoja. Pizzakoulussa valmistetaan pizzat itse alusta loppuun ja pizzoja päästään herkuttelemaan uunituoreena.

VOITTAJIEN ARVONTA

Arvonnan voittaja valitaan satunnaisesti kaikkien osallistujien joukosta. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.

VOITOSTA ILMOITTAMINEN

Voittajan kanssa ollaan yhteydessä yksityisviestin tai sähköpostin välityksellä.

PIZZAKOULUN TALTIOINTI

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ja julkaisemansa sisällön verkkosivustolla www.perfetta.fi sekä muissa arvonnanjärjestäjien kanavissa voittajien julkistamisen yhteydessä. Jos osallistuja ei vastaa viestiin päivän (24h) kuluessa, tehdään uusi arvonta. Voittaja ja pizzakouluun osallistuva ryhmä myöntää luvan Kotipizzalle näkyä pizzakoulussa kuvattavissa ja pizzakoulun markkinointiin, mainonnan myynninedistämisen tai muiden kaupallisiin tarkoituksiin liittyvissä sisällöissä ehdoitta sekä antaa luvan materiaalien julkaisuun internetissä ja esittämiseen tapahtumissa kansainvälisesti ja kansallisesti.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisen esteistä. Voittaja vastaa itse mahdollisista matka- tai majoituskuluista. Meta (Instagram / Facebook) ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity millään tavalla Metaan.

ERITYISEHDOT

Kaikenlainen arvontaosallistumisten manipulointi voi johtaa arvonnasta sulkemiseen. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Kilpailuun ja arvontaan osallistuvilta ei kerätä henkilötietoja.
Markkinointirekisterissä olevia henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen, kuten asiakaskyselyiden toteuttamiseen sekä palveluiden tarjoamiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään tarkoituksena suunnitella, arvioida, kehittää ja markkinoida Kotipizza Oyj:n liiketoimintaa ja palveluita. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan myös käyttää asiakkaiden profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi ja räätälöimiseen. Henkilötietoja kerätään kaikissa yhtiön kanavissa, muun muassa verkkokauppa- ja puhelintilausten sekä palautteen antamisen yhteydessä.
Markkinointiluvallisten käsittelyssä käytetty rekisteriseloste löytyy täältä: https://kotipizza.fi/rekisteriseloste
Noudatamme Kotipizza Groupin yleisiä tietosuojakäytäntöjä, jotka löydät osoitteesta https://kotipizzagroup.com/fi/yritys/tietosuoja/.