Ilmainen kuljetus kotijoukkolaisille

🍕 MILLOIN: 27.3. – 5.4.2023
🍕 MIKÄ: Kuljetuskampanja, jossa kotijoukkolaisena saat kuljetuksen ilmaiseksi, kun tilauksen loppusumma on vähintään 14,90 €. Kirjautumatta tilattaessa on kuljetushinta kiinteä 5,90 € (tilaa heti) tai 8,90 € (ennakkotilaus)
🍕 MISSÄ JA MITEN: Kotipizza.fi-verkkokaupasta tilatessa ravintoloiden kuljetusalueiden osoitteisiin. Tarkista osoitteesi kuljettavat ravintolat verkkokaupan toimitustapavalinnassa.

Kampanjan ehdot:

  • Tilauksen loppusumma tulee olla vähintään 14,90 €
  • Ei voi yhdistää Kotijoukkojen ilmaisen pizzan edun ja/tai ilmaisen lounasjuoman kanssa, kun tilauksen maksettava loppusumma alle 14,90 €
  • Edun saa vain kuulumalla Kotijoukot -kanta-asiakasohjelmaan

Usein kysyttyä kuljetuskampanjasta ja kuljettamisesta

Voinko yhdistää ilmaisen kuljetuksen kampanjahinnan toiseen etuun/tarjoukseen?
Kyllä voit, mutta niin, että tilauksen maksettava loppusumman on vähintään 14,90 €.

  • Ilmaisella kotiinkuljetuksella ei voi tilata pelkästään Kotijoukot-etuna ansaittua ilmaista pizzaa, jos tilauksen maksettava loppusumma on alle 14,90 €.
  • Ilmaisen kuljetuksen voi yhdistää myös lounastarjouksen ilmaisen juoman kanssa (verkkokaupassa arkisin klo 10.30-14), silloin kun tilauksen maksettava loppusumma on vähintään 14,90 €.

    -> Muutoin ilmaisen kuljetuksen etu ei vaikuta muihin tilauksessasi käyttämiisi etuihin tai alennuskoodeihin

Kuulun Kotijoukkoihin, mutta kuljetus ei näy tilauksessa ilmaisena?

  • Tarkista, että olet varmasti kirjautuneena asiakastilillesi. Kirjatuneena tilatessa kuljetus näkyy automaattisesti ilmaisena
  • Huomio kampanjan ehdot ja että tilauksen maksettava loppusumma on vähintään 14,90 €

Voinko tilata kotiinkuljetuksen ja maksaa vasta kotiovella?
Valitettavasti kotiinkuljetustilaukset tulee olla aina etukäteen maksettuja. Ohjaamalla kotiinkuljetustilaukset verkkokauppaan sujuvoitamme ja selkeytämme koko tilausprosessia. Näin varmistamme myös sen, että tilauksen toimittaminen on mahdollisimman tehokasta ja sujuvaa ilman erillistä maksutapahtumaa kotiovella/toimituspaikalla. Näin toimimalla olemme saaneet vähennettyä myös huomattavasti “turhaa” kontaktia asiakkaan ja kuljettajan välillä näin epidemia-aikanakin, kun tilaukset ovat valmiiksi maksettuja verkkokaupassa. Kuljettajiemme työnkuvaa on saatu muokattua myös huomattavasti turvallisempaan suuntaan kun heidän ei tarvitse kantaa erillistä käteiskassaa mukanansa pizzoja toimittaessa.

Verkkokaupassa käytössä olevat maksuvaihtoehdot kuljetustilauksiin ovat monipuoliset:
📲 Mobiilimaksu: MobilePay, Pivo ja ApplePay
💳 Luottokortti: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express
💸 Verkkopankki: kaikki pankit
🎁 Kotipizza-lahjakortti

Voinko tilata kuljetustilauksen soittamalla?
Puhelinpalvelumme palvelee vain nouto- tai paikan päällä tilauksiin. Kotiinkuljetustilaukset tulee olla etukäteen maksettuja, jonka vuoksi kuljetustilaukset on rajattu puhelinpalvelun ulkopuolelle.

Kotiinkuljetuksen tilaaminen ei onnistu, osoitteeni on kuljetusalueen ulkopuolella?
Kun syötät osoitteesi kotiinkuljetustilaukselle verkkokaupassamme, näet aina osoitteeseen kuljettavat ravintolamme. Mikäli jokin lähelläkin oleva ravintola ei listaudu valittavaksi, ei sen kuljetusalue valitettavasti silloin yllä osoitteeseen ja taustalla vaikuttaa miten kuljetusetäisyys on ravintolakohtaisesti määritetty. Google Maps laskee osoitteen etäisyyttä ravintolasta tietyllä logiikalla.

Ravintolat optimoivat kuljetusetäisyyksiään aina mahdollisimman toimiviksi, jotta tilausmäärät ja kuljetuspalvelumme eli koko ravintolan toiminta pysyy hallussa ja ravintolan resurssit pizzojen valmistukseen ja kuljettamiseen ovat mahdollisia (esim. kuljetusautojen määrä). Ravintolan kuljetussäde on myös pääsääntöisesti asetettu siihen maksimiin, johon ravintola pystyy. Kuljetustoiminta on tasapainoilua kysynnän ja ravintolan kapasiteetin välillä.

Osoitteeni ei ole kuljetusalueella / lähin Kotipizzani ei kuljeta, miten voitte mainostaa kampanjaa valtakunnallisesti?
Valitettavasti kuljetusverkostomme ei kata kaikkia osoitteita ja alueita. Kotipizza-yrittäjämme päättävät kuljettavatko pizzoja sekä kuljetusetäisyyden aina ravintolakohtaisesti. Mainostamme kampanjaa kuitenkin valtakunnallisesti, koska kuljettavia ravintoloitamme on laajalti ympäri Suomen. Kampanjan mainonnassamme on mukana teksti: ”Tarkista osoitteesi kuljettavat ravintolat toimitustapavalinnassa”. huomioimaan tätä. Vinkkaathan toivetta kuljetusalueen laajentamisesta eteenpäin lähimpään Kotipizza-ravintolaasi  ja toivotaan, että saataisiin asiaan parannus jatkossa, koska kotiinkuljetus on asia, johon Kotipizzassa haluamme vahvasti panostaa.

Toivottavasti sait tarvittavat tiedot täältä. Jos jokin jäi vielä mietityttämään, kysy meiltä tarkemmin tai anna palautetta kampanjasta täällä.

KOTIPIZZA.FI

Lisää rapeaa sisältöä