Ilmainen kuljetus kotijoukkolaisille 21.11. – 4.12.2022

🍕 MILLOIN: 21.11.-4.12.2022
🍕 MIKÄ: Kotijoukkolaisena saat kuljetuksen ilmaiseksi. Kirjautumatta tilattaessa on kuljetushinta kiinteä 5,90 €
🍕 MISSÄ JA MITEN: Kotipizza.fi-verkkokaupasta tilatessa ravintoloiden kuljetusalueiden osoitteisiin. Tarkista osoitteesi kuljettavat ravintolat verkkokaupan toimitustapavalinnassa.

  • Kampanja ei koske Tahkon, Levin ja Rukan Kotipizza-ravintoloita
  • Tilauksen tulee sisältää pizzatuote tai rulla
  • Ei voi yhdistää Kotijoukkojen ilmaisen pizzan edun kanssa, kun tilauksen loppusumma on 0 €

Usein kysyttyä kuljetuskampanjasta ja kuljettamisesta

Voinko yhdistää ilmaisen kuljetuksen kampanjahinnan toiseen etuun/tarjoukseen?
Ilmaisella kotiinkuljetuksella ei voi tilata pelkästään Kotijoukot-etuna ansaittua ilmaista pizzaa. Muutoin ilmaisen kuljetuksen etu ei vaikuta muihin tilauksessasi käyttämiisi etuihin tai alennuskoodeihin. Sen voi yhdistää myös lounastarjoukseen (verkkokaupassa arkisin klo 10.30-14).

Kuulun Kotijoukkoihin, mutta kuljetus ei näy tilauksessa ilmaisena?
Tarkista, että olet varmasti kirjautuneena asiakastilillesi. Jos tilauksessa on ainoana pizzatuotteena Kotijoukkojen ilmaisen pizzan etu, ei ilmaista kuljetusta saa.

Voinko tilata kotiinkuljetuksen ja maksaa vasta kotiovella?
Valitettavasti kotiinkuljetustilaukset tulee olla aina etukäteen maksettuja. Ohjaamalla kotiinkuljetustilaukset verkkokauppaan sujuvoitamme ja selkeytämme koko tilausprosessia. Näin varmistamme myös sen, että tilauksen toimittaminen on mahdollisimman tehokasta ja sujuvaa ilman erillistä maksutapahtumaa kotiovella/toimituspaikalla. Näin toimimalla olemme saaneet vähennettyä myös huomattavasti “turhaa” kontaktia asiakkaan ja kuljettajan välillä näin epidemia-aikanakin, kun tilaukset ovat valmiiksi maksettuja verkkokaupassa. Kuljettajiemme työnkuvaa on saatu muokattua myös huomattavasti turvallisempaan suuntaan kun heidän ei tarvitse kantaa erillistä käteiskassaa mukanansa pizzoja toimittaessa.

Verkkokaupassa käytössä olevat maksuvaihtoehdot kuljetustilauksiin ovat monipuoliset:
📲 Mobiilimaksu: MobilePay, Pivo ja ApplePay
💳 Luottokortti: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express
💸 Verkkopankki: kaikki pankit
🎁 Kotipizza-lahjakortti
🍽️ Eazybreak-lounasmaksu

Voinko tilata kuljetustilauksen soittamalla?
Puhelinpalvelumme palvelee vain nouto- tai paikan päällä tilauksiin. Kotiinkuljetustilaukset tulee olla etukäteen maksettuja, jonka vuoksi kuljetustilaukset on rajattu puhelinpalvelun ulkopuolelle.

Voinko yhdistää ilmaisen kuljetuksen kampanjahinnan toiseen etuun/tarjoukseen?
Ilmaisella kotiinkuljetuksella ei voi tilata pelkästään Kotijoukot-etuna ansaittua ilmaista pizzaa. Muutoin ilmaisen kuljetuksen etu ei vaikuta muihin tilauksessasi käyttämiisi etuihin tai alennuskoodeihin. Sen voi yhdistää myös lounastarjoukseen (verkkokaupassa arkisin klo 10.30-14 asti).

Kotiinkuljetuksen tilaaminen ei onnistu, osoitteeni on kuljetusalueen ulkopuolella?
Kun syötät osoitteesi kotiinkuljetustilaukselle verkkokaupassamme, näet aina osoitteeseen kuljettavat ravintolamme. Mikäli jokin lähelläkin oleva ravintola ei listaudu valittavaksi, ei sen kuljetusalue valitettavasti silloin yllä osoitteeseen ja taustalla vaikuttaa miten kuljetusetäisyys on ravintolakohtaisesti määritetty. Google Maps laskee osoitteen etäisyyttä ravintolasta tietyllä logiikalla.

Ravintolat optimoivat kuljetusetäisyyksiään aina mahdollisimman toimiviksi, jotta tilausmäärät ja kuljetuspalvelumme eli koko ravintolan toiminta pysyy hallussa ja ravintolan resurssit pizzojen valmistukseen ja kuljettamiseen ovat mahdollisia (esim. kuljetusautojen määrä). Ravintolan kuljetussäde on myös pääsääntöisesti asetettu siihen maksimiin, johon ravintola pystyy. Kuljetustoiminta on tasapainoilua kysynnän ja ravintolan kapasiteetin välillä.

Osoitteeni ei ole kuljetusalueella / lähin Kotipizzani ei kuljeta, miten voitte mainostaa kampanjaa valtakunnallisesti?
Valitettavasti kuljetusverkostomme ei kata kaikkia osoitteita ja alueita. Kotipizza-yrittäjämme päättävät kuljettavatko pizzoja sekä kuljetusetäisyyden aina ravintolakohtaisesti. Mainostamme kampanjaa kuitenkin valtakunnallisesti, koska kuljettavia ravintoloitamme on laajalti ympäri Suomen. Kampanjan mainonnassamme on mukana teksti: ”Tarkista osoitteesi kuljettavat ravintolat toimitustapavalinnassa”. huomioimaan tätä. Vinkkaathan toivetta kuljetusalueen laajentamisesta eteenpäin lähimpään Kotipizza-ravintolaasi  ja toivotaan, että saataisiin asiaan parannus jatkossa, koska kotiinkuljetus on asia, johon Kotipizzassa haluamme vahvasti panostaa.

Toivottavasti sait tarvittavat tiedot täältä. Jos jokin jäi vielä mietityttämään, kysy meiltä tarkemmin tai anna palautetta kampanjasta täällä.

KOTIPIZZA.FI

Lisää rapeaa sisältöä