Kuljetuskampanja 17.-30.1.2022

🍕 MIKÄ: Nyt saat kuljetuksen edullisemmin tai jopa ilmaiseksi! ”Tilaa heti” -kuljetuksen kampanjahinta vaihtelee dynaamisesti välillä 0,00 € – 5,90 € alueen kysynnän mukaan (norm. hinta 2,90-8,90 €).
🍕 MILLOIN: 17.-30.1.2022
🍕 MISSÄ JA MITEN: Kotipizza.fi -verkkokaupasta tilatessa ravintoloiden kuljetusalueiden osoitteisiin

Usein kysyttyä dynaamisesta kuljetushinnasta ja kuljettamisesta

Mitä tarkoittaa dynaaminen kuljetushinta?
Dynaamisella hinnoittelulla tarkoitetaan sitä, että hinta muuttuu kysynnän mukaan. Kun kysyntää on vähän, hinta on alhaisempi ja vastaavasti kun kysyntää on paljon, hinta on korkeampi. Kotipizza käyttää dynaamista hinnoittelumallia kuljetuksissa. Dynaaminen hinta määräytyy alueen vahvistettujen tilauksien määrän perusteella aina edellisen 10 minuutin aikajakson aikana.

Dynaamisesti hinnoitellun ”tilaa heti” -kotiinkuljetuksen hinta vaihtelee kampanjan aikana 0,00 € – 5,90 € välillä, normaalisti vaihteluväli on 2,90 € – 8,90 €. Kun kuljetuksen kysyntä on alueella pientä, kuljetuksen hinta on alhaisempi. Kun alueen kysyntä on vastaavasti suurta, on kuljetuksen hinta korkeampi.

Dynaaminen kuljetushinta päivittyy automaattisesti 10 minuutin välein. Huomiothan, että tilaamisen osuessa 10 minuutin päivitysväliin, voi kuljetushinta muuttua alhaisemmaksi tai korkeammaksi siitä mitä se oli, kun tilausta lähdit tekemään. Verkkokauppa kertoo hinnanmuutoksesta infoviestillä.

Tilasin ennakkoon, mutta kuljetushinta ei ollutkaan dynaaminen?
Dynaaminen kuljetushinta on käytössä vain ”tilaa heti”-tilauksiin. Ennakkotilausten kuljetushinta on aina vakio 5,90 €.

Voinko tilata kotiinkuljetuksen ja maksaa vasta kotiovella?
Valitettavasti kotiinkuljetustilaukset tulee olla aina etukäteen maksettuja. Ohjaamalla kotiinkuljetustilaukset verkkokauppaan sujuvoitamme ja selkeytämme koko tilausprosessia. Näin varmistamme myös sen, että tilauksen toimittaminen on mahdollisimman tehokasta ja sujuvaa ilman erillistä maksutapahtumaa kotiovella/toimituspaikalla. Näin toimimalla olemme saaneet vähennettyä myös huomattavasti “turhaa” kontaktia asiakkaan ja kuljettajan välillä näin epidemia-aikanakin, kun tilaukset ovat valmiiksi maksettuja verkkokaupassa. Kuljettajiemme työnkuvaa on saatu muokattua myös huomattavasti turvallisempaan suuntaan kun heidän ei tarvitse kantaa erillistä käteiskassaa mukanansa pizzoja toimittaessa.

Verkkokaupassa käytössä olevat maksuvaihtoehdot kuljetustilauksiin ovat monipuoliset:
📲 Mobiilimaksu: MobilePay, Pivo ja ApplePay
💳 Luottokortti: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express
💸 Verkkopankki: kaikki pankit
🎁 Kotipizza-lahjakortti
🍽️ Eazybreak-lounasmaksu

Voinko tilata kuljetustilauksen soittamalla?
Puhelinpalvelumme palvelee vain nouto- tai paikan päällä tilauksiin. Kotiinkuljetustilaukset tulee olla etukäteen maksettuja, jonka vuoksi kuljetustilaukset on rajattu puhelinpalvelun ulkopuolelle.

Voinko yhdistää dynaamisen kuljetuksen kampanjahinnan toiseen etuun/tarjoukseen?
Dynaaminen kuljetuksen kampanjahinta ei vaikuta muihin tilauksessasi käyttämiisi etuihin tai alennuskoodeihin. Sen voi yhdistää myös lounastarjoukseen (verkkokaupassa arkisin klo 14 asti).

Kotiinkuljetuksen tilaaminen ei onnistu, osoitteeni on kuljetusalueen ulkopuolella?
Kun syötät osoitteesi kotiinkuljetustilaukselle verkkokaupassamme, näet aina kaikki kyseiseen osoitteeseen kuljettavat ravintolamme. Mikäli jokin lähelläkin oleva ravintola ei listaudu valittavaksi, ei sen kuljetusalue valitettavasti silloin yllä osoitteeseen ja taustalla vaikuttaa miten kuljetusetäisyys on ravintolakohtaisesti määritetty. Google Maps laskee osoitteen etäisyyttä ravintolasta tietyllä logiikalla.

Ravintolat optimoivat kuljetusetäisyyksiään aina mahdollisimman toimiviksi, jotta tilausmäärät ja kuljetuspalvelumme eli koko ravintolan toiminta pysyy hallussa ja ravintolan resurssit pizzojen valmistukseen ja kuljettamiseen ovat mahdollisia (esim. kuljetusautojen määrä). Ravintolan kuljetussäde on myös pääsääntöisesti asetettu siihen maksimiin, johon ravintola pystyy. Kuljetustoiminta onkin tasapainoilua kysynnän ja ravintolan kapasiteetin välillä.

Osoitteeni ei ole kuljetusalueella / lähin Kotipizzani ei kuljeta, miten voitte mainostaa kampanjaa valtakunnallisesti?
Valitettavasti kuljetusverkostomme ei kata kaikkia osoitteita ja alueita. Kotipizza-yrittäjämme päättävät kuljettavatko pizzoja sekä kuljetusetäisyyden aina ravintolakohtaisesti. Mainostamme kampanjaa kuitenkin valtakunnallisesti, koska kuljettavia ravintoloitamme on laajalti ympäri Suomen. Kampanjan mainonnassamme on mukana teksti: ”Katso oman Kotipizzasi kuljetusalue: kotipizza.fi”. Vinkkaathan toivetta kuljetusalueen laajentamisesta eteenpäin lähimpään Kotipizza-ravintolaasi  ja toivotaan, että saataisiin asiaan parannus jatkossa, koska kotiinkuljetus on asia, johon Kotipizzassa haluamme vahvasti panostaa.

Anna palautetta dynaamisen kuljetushinnan kampanjasta täällä.

KOTIPIZZA.FI

Lisää rapeaa sisältöä