KOTIPIZZAN CHIPOTLEMAJONEESI-ARVONTAA KOSKEVAT SÄÄNNÖT

  1. Järjestäjä 

Arvonnan järjestää Kotipizza Oyj. Arvontaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: communications@kotipizzagroup.com.

  1. Osallistuminen ja osallistumisaika 

Chipotlemajoneesipullon arvontaan osallistuvat kaikki Kotipizzan Tiktok-videota (LINKKI)18.-20.4.2024 aikana kommentoineet henkilöt. Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä. 

  1. Palkinnot ja voittajan valinta

Arvomme 1 kpl litran (1L) Chipotlemajoneesi-pulloja (arvo n. 10 €). Arvonnan voittaja (1 henkilö)valitaan satunnaisesti kaikkien osallistujien joukosta. Arvonta suoritetaan 21.4.2024 ja voittajalleilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta 22.4.2024 mennessä TikTokin yksityisviestillä. Palkintoa ei voi muuttaa muuksi ja se tulee noutaa lähimmästä Kotipizza-ravintolasta.

Chipotlemajoneesin lisätiedot: www.kotipizza.fi/franchise/raaka-aineet

  1. Muuta huomioitavaa

Osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Kotipizza. Kotipizza pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä, manipuloinnista tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Kotipizzalla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Kotipizza ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Meta tai Tiktok eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.

  1. Henkilötietojen keräys 

Kilpailuun ja arvontaan osallistuvilta ei kerätä henkilötietoja. Noudatamme Kotipizza Groupin yleisiä tietosuojakäytäntöjä, jotka löydät osoitteesta https://kotipizzagroup.com/fi/yritys/tietosuoja/.