KOTIPIZZAN PIZZATASKU-ARVONTAA KOSKEVAT SÄÄNNÖT.

  1. Soveltaminen 

Näitä sääntöjä sovelletaan Kotipizzan Pizzatasku-arvontaan. Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä. 

  1. Kilpailun järjestäjä 

Arvonnan järjestää Kotipizza Oyj. Arvontaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia communications@kotipizzagroup.com

  1. Osallistumisaika

Arvontaan osallistuvat kaikki 20.6.-14.7.2024 Kotipizzan pizzatasku-arvonnan TikTok-videoon kommentoineet ja Kotipizzan TikTok-tiliä seuranneet sekä tykänneet henkilöt. 

  1. Osallistuminen

Olet automaattisesti arvonnassa mukana, kun kommentoit kyseisen arvonnan TikTok-videoon. Sinun tulee myös seurata Kotipizzan TikTok-tiliä tykätä siitä. Voit osallistua arvontaan vain kerran.

  1. Palkinnot ja voittajan valinta

Arvomme kolmelle voittajalle 1 kpl pizzataskuja (arvo n. 20 €). Arvonta suoritetaan 25.7.2024 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta 26.7.2024 mennessä TikTokin yksityisviestillä.  Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) päivän kuluessa, arvonta suoritetaan uudelleen. 

Palkintoa ei voi muuttaa muuksi.

  1. Muuta huomioitavaa

Osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Kotipizza. Kotipizza pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Kotipizzalla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Kotipizza ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. TikTok ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään TikTokiin.

Pidätämme itsellämme oikeuden sääntömuutoksiin ja kilpailun keskeyttämiseen.

  1. Henkilötietojen keräys

Kilpailuun ja arvontaan osallistuvilta ei kerätä henkilötietoja.  Markkinointirekisterissä olevia henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen, kuten asiakaskyselyiden toteuttamiseen sekä palveluiden tarjoamiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään tarkoituksena suunnitella, arvioida, kehittää ja markkinoida Kotipizza Oyj:n liiketoimintaa ja palveluita. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan myös käyttää asiakkaiden profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi ja räätälöimiseen. Henkilötietoja kerätään kaikissa yhtiön kanavissa, muun muassa verkkokauppa- ja puhelintilausten sekä palautteen antamisen yhteydessä.

Markkinointiluvallisten käsittelyssä käytetty rekisteriseloste löytyy täältä:https://kotipizza.fi/rekisteriseloste
https://kotipizzagroup.com/fi/yritys/tietosuoja/