Arvonnan säännöt – Pompi Kotipizza-ravintolan edessä, voita Flow Festival -liput

 1. Järjestäjä 

Arvonnan järjestää Kotipizza Oyj. Arvontaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: communications@kotipizzagroup.com.

 1. Osallistumisaika 

Arvontaan osallistuvat kaikki 14.–14.7.2024 täysi-ikäiset Kotipizzalle oman pomppimisvideonsa lähettäneet. Osallistumalla arvontaan suostut, että videotasi saa käyttää sekä muokata Kotipizzan julkaisemissa sosiaalisen median sisällöissä mainonnan, myynninedistämisen tai muiden kaupallisten tarkoitusten yhteydessä.

3. Osallistuminen

  Olet automaattisesti arvonnassa mukana, kun lähetät lomakkeen (https://forms.fillout.com/t/pKMfAc5thjus) kautta videon itsestäsi pomppimassa Kotipizza-ravintolan edessä. Ravintolan sijainnilla ei ole merkitystä osallistumiseen, eli videoida voi ympäri Suomea. Osallistua voi vain yhden kerran.

  4. Palkinnot ja voittajan valinta

   Arvomme yhdelle voittajalle 2 kpl Flow Festival -lippuja perjantaille 9.8.2024 (arvo 293 €). Arvonta suoritetaan 22.7.2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta 24.7.2024 mennessä sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 päivän kuluessa, arvonta suoritetaan uudelleen. 

   Palkintoa ei voi muuttaa muuksi.

   5. Muuta huomioitavaa

    Osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Kotipizza. Kotipizza pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Kotipizzalla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

    Kotipizza ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. TikTok eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään TikTokiin.

    6. Henkilötietojen keräys 

     Kilpailuun ja arvontaan osallistuvilta ei kerätä henkilötietoja.  Markkinointirekisterissä olevia henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen, kuten asiakaskyselyiden toteuttamiseen sekä palveluiden tarjoamiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään tarkoituksena suunnitella, arvioida, kehittää ja markkinoida Kotipizza Oyj:n liiketoimintaa ja palveluita. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan myös käyttää asiakkaiden profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi ja räätälöimiseen. Henkilötietoja kerätään kaikissa yhtiön kanavissa, muun muassa verkkokauppa- ja puhelintilausten sekä palautteen antamisen yhteydessä.

     Markkinointiluvallisten käsittelyssä käytetty rekisteriseloste löytyy täältä:

     https://kotipizza.fi/rekisteriseloste
     https://kotipizzagroup.com/fi/yritys/tietosuoja/