Se on vuosien varrella nähnyt monet riemukkaat hetket ja on sen lämmöstä lohtuakin haettu. Me olemme pizzakansaa.
Ihmisiltä ihmisille, suurella sydämellä ja isolla intohimolla. Rakkaudesta tekeviin käsiin.
Hyppää mukaan kaikkien suomalaisten pizzanystävien vauhdikkaaseen ja palkitsevaan yhteisöön.
Eläköön ruokalähetti!
Teon tarkoituksena oli osoittaa arvostusta ruokalähettien arvokasta työtä kohtaan sekä kiinnittää huomiota alan pelisääntöihin. Lue lisää...
Olemme taas potkun verran edellä
Joko sinä olet bongannut uuden sähköisen pizzakuljettimemme katukuvasta? Let's Skick it!
Vastuullisia ruokapakkauksia
Kaikille testaajille kampanja-aikana ilmainen karkkipussi!
Uudelleenkäytettävä pizzaboksi
Poronkäristyspizzan takana on pitkä ja perusteellinen kehitystyö
Keittiömestari Risto Mikkola paljastaa, miten pohjoisen maagiset maut puettiin suomalaisten rakastamaksi pizzaksi.
Herkkuhedelmän matka Kotipizzaan
Pizzatäytteistä keltaisin ja mehukkain saapuu Suomeen Indonesiasta. Great Giant Pineapple on maailman johtava vastuullisen ananaksen tuottaja.
Hyvien puolella
Mihin pistää pizza, joka on vahingossa valmistettu väärillä täytteillä? Kenelle kelpaisi kebabrulla, johon lorahti Hotti-kastikkeen sijaan chilimajoneesia?
Miten jakautuvat ruokatuotteidemme ilmastopäästöt ja mitä tekoja tavoitteemme vaativat?
Yllätyksiä ja lisättyä todellisuutta
Kuvittaja Rami Niemi uudisti legendaarisen klassikon suomalaisten pizzanystävien iloksi.
Kesäpizzojen kunkku, Hörzin Zörzi, valloitti Mikkelin
Kenen kotikokin resepti löytää tiensä Kotipizzan valikoimaan?
Kotijoukkolaisten huimat pizzaluomukset pääsivät testiin Kotipizzan koekeittiöllä
Piilokamera yllättää
Munkkiniemen Kotipizzassa pistettiin palvellen ruotsalaisuuden päivän hengessä. Javist, javist!
Havu Gamingin pro-tiimi pizzabattlessa
Pizzalapion varressa
Tyytyväisten asiakkaiden palaute on parasta Tapani Vettaisen työarjessa.
Rulla pysyy kourassa kovassakin kyydissä
Kotipizzan valikoimaan ilmestyi viime syksynä leuat loksauttava uutuus, Kebabrulla. Lue, millaisen matkan rulla on kulkenut ensimmäisistä ideoista herkkusuiden haltuun.
Esittelyssä härkämäisen herkullinen vegeprotsku
Yksi raaka-aine-uutuus hurmasi suomalaiset sydämet kevättalvella 2021. Sukelsimme fermentoidun härkäpavun sielunelämään.
Porilainen yrittäjä Jari Männistö on ollut Kotipizzan matkassa mukana alusta asti.
Kajaanin Variskankaan yrittäjä Pinja Paasimaa on ehtinyt paljon lyhyessä ajassa.
Seitanin lyhyt oppimäärä
Tammikuussa 2021 lanseeratun rulla-tuoteperheen uutuus sulkee sisäänsä seitania. Mutta mistäs tämä aivan seitanin hyvä kasviproteiini on rullaan repäisty?
Rahman kiinnostui Kotipizzasta ravintolanaapuruuden ansiosta.
Pizza eilen ja tänään
Miltähän se pizzan tupsahtaminen suomalaiseen arkeen muutama vuosikymmen sitten oikein tuntui? Jututimme heitä, jotka pizza-invaasion aikanaan omin silmin kokivat.
MSC ja tiedät mitä murkinoit
Olet saattanut törmätä siniseen MSC-logoon kala- ja äyriäistuotteiden kohdalla, joko kaupassa tai mahdollisesti ravintolassa asioidessasi. Mikä on sertifikaatin salaisuus?
Tamperelainen ravintolapäällikkö Juulia Kara näyttää nuorille työntekijöille esimerkkiä siitä, millaisen urapolun ravintolassa voi rakentaa.
Mamma mia, oh yes – pizzaa rakastaa jokainen
Pizza syntyi Napolissa ja levisi kaikkialle maailmaan. Eri ruokakulttuurit ovat kuitenkin kehittäneet suosikkiruuasta omat versionsa.
Jokaisen yrittäjän takana on tarina
Periksiantamattomat
Isonkyrön ylpeys, Kyrö Distillery Company, pisti tuotantosuunnitelmat vauhdilla uusiksi, kun alkoholinkulutus romahti alkuvuodesta 2020.
Musiikkibisnes on todella ottanut osumaa poikkeusaikana. Myös Nightwishin piti lähteä 1,5 vuoden kiertueelle maaliskuussa 2020, mutta korona päätti toisin.
Huippukokkien vegevinkit
Saammeko esitellä herkullisen kattauksen keittiömestareiden loihtimia, omavalintaisia vegaani-Perfettoja vaikka viikon jokaisena päivänä nautittavaksi.
Miten varmistaa ihmisten jaksaminen ja hyvinvointi myös poikkeusaikana? Periksiantamattomat-sarjamme esittelee Greta Liven luovan ratkaisun.
El Nachot potkivat talvea takalistoon!
Ennusteiden lupaillessa purevia pakkasia talveen, pöytäämme päräytettiin pizzat, jotka pistivät villasukat vinhasti jaloissa pyörimään.
Mistä tatuointitaitelijoille työtä, kun asiakkaita ei voi kasvotusten kohdata? Periksiantamattomat-sarja esittelee suomalaisia sisupusseja, korona-ajan selviytyjiä.
Suomalaista käsityötä
Saimaan rannoilla synnytettiin poikkeusaikana täysin uudenlainen matkailuelämys. Periksiantamattomat-sarjamme esittelee suomalaisia sisupusseja, korona-ajan selviytyjiä.
Dokumenttielokuva lähimmäisenrakkaudesta, suurista unelmista ja tuntuvista teoista.
Poikkeusaika pisti Sami Gröhnin kehittämän kännykkäsovelluksen todelliseen testiin.
Periksiantamattomat-sarja esittelee poikkeusajan suomalaisia selviytyjiä. Joulupukki, miten on korona Korvatunturia kohdellut?
Periksi ei anneta, tuumattiin Nastolassa, kun paikallisen yritysylpeyden työntekijät nostivat bisneksensä uusin innovaatioin konkurssista kukoistukseen.
Keväällä koronan vuoksi kotisohvilleen käpertyneille kansalaisille keksittiin Myssyfarmilla nopeasti jotain ainutlaatuista.
Nella Samun varauskirjat valahtivat tyhjiksi päivässä. Parturi-kampaaja Samu ei jäänyt kuitenkaan 'tuleen makaamaan', vaan kehitti salamana uuden bisnesmallin.
Pizzaposse On The Road
Tervetuloa Hennan, Jennan ja Emilian, eli huikean pizzapossemme mukana Hankoon, Suomen aurinkoisimpaan kesäduuniin!
Tästä ei taikatempuilla selvitä, mietti Aatu Itkonen poikkeusolojen alkaessa. Taikurin oli keksittävä jotain uutta ja luovaa toimeentulon turvaamiseksi. Ja nopeasti.
Pistimme piilokamerat ystävänpäivän kunniaksi pyörimään ja kurkkasimme, miten pitkälle rakkaat asiakkaamme olivat valmiita kanssamme hetkessä heittäytymään.
Kuljettamisen keinot ovat kirjavat, mietti pizzaposse helteisessä Hangossa pizzoilla ihmisiä yllättäessään.
Pizzaposse ei jäänyt laakereilla lepäilemään edes vapaapäivinään. Kamat kyytiin ja rouhea road trip kutsuu.
Mistä ideat pizzoihin syntyvät? Mistä inspiraatio keittiössä kumpuaa?