Kotijoukkojen koodinmetsästys – säännöt

Nyt aistit teräviksi ja hoksottimet hereille, Kotijoukkojen koodinmetsästys starttaa! Suunnista annettujen vihjeiden pohjalta oikean Kotipizza-ravintolan Instagram-tilille, kerää koodin palaset talteen ja voit voittaa huikeita palkintoja. 

—————–

Kilpailun kulku

Koodinmetsästyksen lähtölaukaus annetaan Kotipizzan Instagram-tililtä (@kotipizza) lauantaina 3.7. Julkaisemme viikonlopun mittaan vihjeitä, jotka johdattavat koodinmetsästäjät eri paikkakunnilla sijaitsevien Kotipizza-ravintoloiden Instagram-tileille. Ravintolan postauksesta poimitaan talteen koodinpätkä, eli kyseisestä päivityksestä löytyvä numero, joka on upotettuna kuvan ja/tai tekstin sisään.

Kun olet selvittänyt kaikki vihjeet, on sinulla oikeilta Instagram-tileiltä poimittuna seitsemän numeroa, jotka syötetään kilpailusivustolle: https://perfetta.fi/kotijoukkojen-koodinmetsastys. Numerot on syötettävä oikeassa järjestyksessä ilman välilyöntejä.

Kilpailuaika: 3.-4.7.2021 klo 23.59.

Arvonta suoritetaan: 5.7.2021

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voivat osallistua vain täysi-ikäiset henkilöt tai alaikäiset henkilöt vanhempiensa suostumuksella. Osallistuminen ei edellytä Kotijoukkoihin eli Kotipizzan kanta-asiakasohjelmaan liittymistä.

Koodinmetsästykseen voi osallistua ainoastaan yhden kerran/henkilö.

Päräyttävät palkinnot

Pääpalkintona arvomme kaikkien kunnialla koodinmetsästyksen suorittaneiden kesken VUODEN PIZZAT todella muhkean pizzalahjakortin muodossa (arvo 600 euroa). Lisäksi kisassa arvomme rekisteröityneille Kotijoukkolaisille 3 kpl us-ko-mat-to-man upeita Kotijoukot-tuotepaketteja (psst. näitä et muualta saa). Kotijoukot-tuotepaketti sisältää Kotijoukot-verkkatakin, Kotipizza-lippiksen ja 50 € lahjakortin Kotipizzaan.   

Palkinnot toimitetaan arvonnan voittajille: viimeistään elokuun 2021 aikana.

Voittajalle ilmoittaminen

Voittajan kanssa ollaan yhteydessä yksityisviestin välityksellä.
Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä verkkosivustolla www.perfetta.fi sekä muissa arvonnanjärjestäjien kanavissa voittajien julkistamisen yhteydessä. 

Tietojen luovuttaminen

Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.  

Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisen esteistä. Facebook/Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity millään tavalla Facebookiin/Instagramiin.

Erityisehdot

Kaikenlainen arvontaosallistumisten manipulointi voi johtaa arvonnasta sulkemiseen. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.

Henkilötietojen keräys

Arvontaan osallistuvilta kerätään seuraavat henkilötiedot arvonnan suorittamista ja palkintojen postittamista varten; etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero. Kilpailulomakkeelle täytettyjä henkilötietoja käytetään ainoastaan voittajien arvontaan. Kerätyt tiedot tuhotaan palkintojen lähettämisen jälkeen.


Markkinointirekisterissä olevia henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen, kuten asiakaskyselyiden toteuttamiseen sekä palveluiden tarjoamiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään tarkoituksena suunnitella, arvioida, kehittää ja markkinoida Kotipizza Oyj:n liiketoimintaa ja palveluita. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan myös käyttää asiakkaiden profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi ja räätälöimiseen. Henkilötietoja kerätään kaikissa yhtiön kanavissa, muun muassa verkkokauppa- ja puhelintilausten sekä palautteen antamisen yhteydessä. 
Markkinointiluvallisten käsittelyssä käytetty rekisteriseloste löytyy täältä: https://kotipizza.fi/rekisteriseloste 
Noudatamme Kotipizza Groupin yleisiä tietosuojakäytäntöjä, jotka löydät osoitteesta https://kotipizzagroup.com/fi/yritys/tietosuoja/