ILMASTOLASKURI-KYSELYYN LIITTYVÄN ARVONNAN SÄÄNNÖT


Uudistimme Ilmastolaskuriamme, jotta juuri sinun olisi helpompi tietää suosikkipizzasi päästöt. Emme kuitenkaan halua pysähtyä tähän, vaan halusimme kuulla ajatuksia ja ideoita siitä, miten voimme kehittää Ilmastolaskuria. Kyselyyn vastanneiden kesken suoritetaan pizzalahjakorttien arvonta 1.7.2024 päivän loppuun mennessä.

OSALLISTUMINEN JA ARVONNAN KULKU

Osallistuakseen arvontaan osallistujan tulee vastata kyselyyn (https://q.surveypal.com/Ilmastolaskuri-2024) ja ilmoittaa kyselyn lopussa halukkuus jättää yhteystiedot arvontaa varten. Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä. Vastausaikaa kyselyyn on 30.6. klo 24 asti. Arvonta suoritetaan seuraavana arkipäivänä (1.7.2024).

Osallistujien kesken arvotaan 5 kpl 25 € arvoisia Kotipizzan lahjakortteja. Palkintoa ei voi muuttaa muuksi ja se toimitetaan voittajalle postitse.

VOITTAJIEN ARVONTA

Arvonnan voittaja valitaan satunnaisesti kaikkien osallistujien joukosta. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti annettujen yhteystietojen pohjalta. Kotipizza ei vastaa väärin ilmoitetuista yhteystiedoista.

Mikäli voittaja ei vastaa kahden (2) päivän kuluessa ilmoituksesta, arvotaan uusi voittaja.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Kotipizza. Kotipizza pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä, manipuloinnista tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Kotipizzalla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Kotipizza ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisen esteistä. Voittaja vastaa itse mahdollisista matka- tai majoituskuluista. Meta (Instagram / Facebook) ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity millään tavalla Metaan.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Kilpailuun ja arvontaan osallistuvilta kerätään henkilötietoja vain tätä arvontaa sekä voittajien kontaktointia varten. Henkilötietoja ei yhdistetä kyselyn vastausten kanssa. Henkilötiedot poistetaan välittömästi arvonnan ja voittajien kontaktoinnin jälkeen.

Noudatamme Kotipizza Groupin yleisiä tietosuojakäytäntöjä, jotka löydät osoitteesta https://kotipizzagroup.com/fi/yritys/tietosuoja/.