KUINKA MONTA KULJETTAVAA KOTIPIZZAA – ARVONTASÄÄNNÖT 30.3.-1.4.2021

ARVONTASÄÄNNÖT – KUINKA MONTA KULJETTAVAA KOTIPIZZAA?

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Kilpailun järjestävät Kotipizza Oy. Facebook/Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity millään tavalla Facebookiin/Instagramiin.

OSALLISTUMINEN JA ARVONNAN KULKU

Kilpailuun voivat osallistua vain täysi-ikäiset henkilöt tai alaikäiset henkilöt vanhempiensa suostumuksella.

  1. Kerro kommenteissa, kuinka monta kuljettavaa Kotipizza ravintolaa on Suomessa.

Arvonnan voittaja valitaan satunnaisesti kaikkien osallistujien joukosta.

Arvontapostauksen löydät tästä: https://www.instagram.com/p/CNC6_77haer/?utm_source=ig_web_copy_link

PALKINNOT

Palkintona kolme (3) verkkokauppakoodia á 15€.

OSALLISTUMISAIKA

Osallistumisaika arvontaan on 30.3.2021 – 1.4.2021 klo 12:00.

Osallistumisajan jälkeen voittaja arvotaan ja palkitaan 2.4.2021 mennessä.

VOITTAJIEN ARVONTA

Arvonnan voittaja valitaan satunnaisesti kaikkien osallistujien joukosta. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.

VOITOSTA ILMOITTAMINEN

Voittajalle lähetetään tieto voitosta yksityisviestillä Instagramin kautta. Järjestäjä odottaa voittajan vastausta kaksi (2) päivää, jonka jälkeen arvonta tehdään uudestaan.

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ja julkaisemansa sisällön verkkosivustolla www.perfetta.fi sekä muissa arvonnanjärjestäjien kanavissa voittajien julkistamisen yhteydessä.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisen esteistä.

ERITYISEHDOT

Kaikenlainen arvontaosallistumisten manipulointi voi johtaa arvonnasta sulkemiseen. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Kilpailuun ja arvontaan osallistuvilta ei kerätä henkilötietoja.   

Markkinointirekisterissä olevia henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen, kuten asiakaskyselyiden toteuttamiseen sekä palveluiden tarjoamiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään tarkoituksena suunnitella, arvioida, kehittää ja markkinoida Kotipizza Oyj:n liiketoimintaa ja palveluita. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan myös käyttää asiakkaiden profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi ja räätälöimiseen. Henkilötietoja kerätään kaikissa yhtiön kanavissa, muun muassa verkkokauppa- ja puhelintilausten sekä palautteen antamisen yhteydessä.  

Markkinointiluvallisten käsittelyssä käytetty rekisteriseloste löytyy täältä: https://kotipizza.fi/rekisteriseloste  

Noudatamme Kotipizza Groupin yleisiä tietosuojakäytäntöjä, jotka löydät osoitteesta https://kotipizzagroup.com/fi/yritys/tietosuoja/.