ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ  

Arvonnan järjestää Kotipizza Oy. Facebook/Instagram/TikTok ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla eikä se liity millään tavalla Facebookiin/Instagramiin/TikTokiin.  

OSALLISTUMINEN JA ARVONNAN KULKU  

Arvontaan osallistuminen vaatii arvontalomakkeen täyttämisen: linkki Arvontaan voivat osallistua vain täysi-ikäiset henkilöt tai alaikäiset henkilöt vanhempiensa suostumuksella. Kaikkien lomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan 100 kpl pizzakoodeja (arvo 30€), jolla voi lunastaa tuotteita Kotipizzan verkkokaupasta.

PALKINTO  

Voittajat (100 kpl) saavat 30€ arvoisen koodin, jolla voi lunastaa Kotipizzan tuotteita verkkokaupasta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.  

OSALLISTUMISAIKA  

Osallistumisaika arvontaan on 13.5.–29.5.2022. 

VOITTAJIEN VALINTA 

Kotipizza arpoo sata (100) voittajaa kaikkien osallistujien joukosta. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.   

VOITOSTA ILMOITTAMINEN  

Voittajat kontaktoidaan arvontalomakkeessa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen 29.5. mennessä. 

Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä verkkosivustolla www.perfetta.fi sekä muissa arvonnan järjestäjän kanavissa voittajien julkistamisen yhteydessä.  

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN  

Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.   

JÄRJESTÄJÄN VASTUU  

Arvonnan voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai voiton lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisen esteistä.   

ERITYISEHDOT  

Kaikenlainen arvontaosallistumisten manipulointi voi johtaa arvonnasta sulkemiseen. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.   

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ  

Markkinointiluvallisten käsittelyssä käytetty rekisteriseloste löytyy täältä.

Noudatamme Kotipizza Groupin yleisiä tietosuojakäytäntöjä, jotka löydät täältä.