Suomalaisten vege-suosikit

ARVONTAS√Ą√ĄNN√ĖT ‚ÄstSUOMALAISTEN VEGE-SUOSIKIT

Kuluvana keväänä on Kotipizzoissa kautta maan päässyt puraisemaan huikean herkullista täyteuutuutta, fermentoitua härkäpapua. Koekeittiömme welhot ovat loihtineet neljä herkullista Perfetta-pizzaa, joissa härkäpapu komeilee keskiössä. Minkä sinä valitsisit?

ARVONNAN J√ĄRJEST√ĄJ√Ą

Kilpailun järjestävät Kotipizza Oy. Facebook/Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla eikä se liity millään tavalla Facebookiin/Instagramiin. 

OSALLISTUMINEN JA ARVONNAN KULKU

Kilpailuun voivat osallistua vain täysi-ikäiset henkilöt tai alaikäiset henkilöt vanhempiensa suostumuksella.

Osallistuaksesi kilpailuun:

  • Kommentoi postaukseemme, mink√§ Perfetan sin√§ valitset. Onko se yksi nelj√§st√§ herkullisesta vaihtoehdosta, vai kenties joku ihan oma keksint√∂?

PALKINNOT

Palkintona kolme (3) verkkokauppakoodia √° 15‚ā¨.

OSALLISTUMISAIKA

Osallistumisaika arvontaan on 23.-26.4 klo 12:00.  

Osallistumisajan j√§lkeen arvotaan ja palkitaan 28.4.2021 klo 16:00 menness√§. 

VOITTAJIEN ARVONTA

Arvonnan voittaja valitaan satunnaisesti kaikkien osallistujien joukosta. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.

VOITOSTA ILMOITTAMINEN

Voittajalle lähetetään tieto voitosta yksityisviestillä Instagramin kautta. Järjestäjä odottaa voittajan vastausta kaksi (2) päivää, jonka jälkeen arvonta tehdään uudestaan.

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ja julkaisemansa sisällön verkkosivustolla www.perfetta.fi sekä muissa arvonnanjärjestäjien kanavissa voittajien julkistamisen yhteydessä.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

J√ĄRJEST√ĄJ√ĄN VASTUU

Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisen esteistä.

ERITYISEHDOT

Kaikenlainen arvontaosallistumisten manipulointi voi johtaa arvonnasta sulkemiseen. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.

HENKIL√ĖTIETOJEN K√ĄYTT√Ė

Kilpailuun ja arvontaan osallistuvilta‚ÄĮei ker√§t√§ henkil√∂tietoja.‚ÄĮ‚ÄĮ 

Markkinointirekisteriss√§ olevia henkil√∂tietoja k√§ytet√§√§n asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehitt√§miseen, kuten asiakaskyselyiden toteuttamiseen sek√§ palveluiden tarjoamiseen ja toteuttamiseen. Lis√§ksi henkil√∂tietoja k√§sitell√§√§n tarkoituksena suunnitella, arvioida, kehitt√§√§ ja markkinoida Kotipizza Oyj:n liiketoimintaa ja palveluita. Rekisteriss√§ k√§sitelt√§vi√§ osto- ja asiointitietoja voidaan my√∂s k√§ytt√§√§ asiakkaiden profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sek√§ asiakasviestinn√§n kohdentamiseksi ja r√§√§t√§l√∂imiseen. Henkil√∂tietoja ker√§t√§√§n kaikissa yhti√∂n kanavissa, muun muassa verkkokauppa- ja puhelintilausten sek√§ palautteen antamisen yhteydess√§.‚ÄĮ 

Markkinointiluvallisten k√§sittelyss√§ k√§ytetty rekisteriseloste l√∂ytyy t√§√§lt√§:‚ÄĮhttps://kotipizza.fi/rekisteriseloste‚ÄĮ 

Noudatamme Kotipizza Groupin yleisi√§ tietosuojak√§yt√§nt√∂j√§, jotka l√∂yd√§t osoitteesta‚ÄĮhttps://kotipizzagroup.com/fi/yritys/tietosuoja/.‚ÄĮ